det sker

Kursus i mesoterapi / peelinger (March 30, 2015) - Den 18.maj-2015 holder vi kursus i mesoterapi / peelinger på vores træningscenter, Frederiksberg.
Mesoestetic begynder at producere fillers. (March 30, 2015) - Mesoestetic begynder at producere fillers (som vi starter at sende marketingsmaterialer slutning i april) og vi præsentere disse avancerede produkter i juni.
Præsentation/Demo Dage (September 22, 2014) - Næste præsentation: Århus, søndag d.16.11.14 fra kl.10 til kl.14 (adressen følger)

En revolutionerende behandling mod hudens aldring – Radiance DNA.

Den mest avancerede antiaging behandling fra Mesoestetic ® er baseret på den innovative [meso] recovery complex ®, en unik kombination af aktive stoffer som har antioxiderende, beskyttende og reparerende virkning på cellernes DNA. Den eksklusive High-tech teknologi gør det muligt at transportere indkapslede aktive stoffer uændret dybt ned til huden, hvilket sikrer en enestående effektivitet og dybtgående virkning.

Læs mere her…

Cosmelan® Depigmentation Treatment.

Cosmelan Depigmentation behandlingen fjerner hyperpigmentering af huden effektivt med en høj sikkerhedmargin. Behandlingen eliminerer bl.a..: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelan mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.
Anvendes for alle hudtyper – inkl. mørk hud og tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger.

Læs mere her…

Treatments of medical use

mesohyal ™ er den bredeste program med CE mærke fra mesoestetic® til mesoterapi for ansigt og krop. Anvendes til korrektion af hudens skønhedsfejl, cellulite og strækmærker behandlinger.

mesohyal ™ linje giver mulighed for at kombinere 100% effektive aktive stoffer til mesoterapi i forhold til hudtype og hudens tilstand. Alle ingredienser er biokompatible og dette sikrer en høj tolerance og minimale bivirkninger:

 • mesohyal™ HYALURONIC
  DERMATOLOGICAL MOISTURISING AND REJUVENATION
 • mesohyal™ NCTC109
  INTENSIVE CELL BIOREVITALISATION
 • mesohyal™ VITAMIN C
  ANTIOXIDANT AND BRIGHTENING ACTION
 • mesohyal™ DMAE
  ELASTICITY AND FIRMNESS
 • mesohyal™ BIOTIN
  REACTIVATION OF EPIDERMAL CELL METABOLISM AND SCALP
 • mesohyal™ CARNITINE
  COMPACT CELLULITE. METABOLISM INCREASE
 • mesohyal™ ARTICHOKE
  FLACCID CELLULITE ASSOCIATED TO OVERWEIGHT
 • mesohyal™ MELILOT
  OEDEMATOUS CELLULITE WITH A VASCULAR COMPONENT
 • mesohyal™ ORGANIC SILICON
  SKIN TISSUE REGENERATION AND RESTRUCTURING