det sker

Træningskursus forår 2016 (January 28, 2016) - Træningskursus i acnelan, cosmelan og mesoeclat peel (forår 2016)
Mesoestetic begynder at producere fillers. (March 30, 2015) - Mesoestetic begynder at producere fillers (som vi starter at sende marketingsmaterialer slutning i april) og vi præsentere disse avancerede produkter i juni.

Ultimate W+

Stråling fra solen, hudens gradvise aldring og genetiske anlæg er blandt de faktorer, der over tid påvirker vores hudtone og graden af pigmentering. Hos nogle sker der en synlig forværring af hudens udseende gennem den overflødige ophobning af melanin. Over tid bliver hudtonen mere ujævn, og en del udvikler også pletvise, mørke områder på huden.

Ultimate W+fra mesoestetic® er det nyeste og mest avancerede medicinsk-kosmetologiske produkt indenfor effektiv og jævn blegning af huden; designet til at forebygge og effektivt formindske forekomsten af mørke pletter og små rynker, og give huden glød og tilføre fugt. Produktet indeholder det nye og banebrydende [meso]white complex®; et unikt og high-tech kompleks af aktive stoffer med tre aktive trin: blegning, beskyttelse og anti-aging.

Den eksklusive teknologi er baseret på specifikke bio-transmittere, som er i stand til at transportere og udløse komplekset med de aktive stoffer i “intakt” form ind i selve cellen. Dette garanterer en aldrig før set effektivitet.
Læs mere her…

Cosmelan® Depigmenterings- behandling

Cosmelan Depigmentation behandlingen fjerner hyperpigmentering af huden effektivt med en høj sikkerhedmargin. Behandlingen eliminerer bl.a..: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelan mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.
Anvendes for alle hudtyper – inkl. mørk hud og tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger.

Læs mere her…

Medicinske Behandlinger

mesohyal ™ er den bredeste program med CE mærke fra mesoestetic® til mesoterapi for ansigt og krop. Anvendes til korrektion af hudens skønhedsfejl, cellulite og strækmærker behandlinger.

mesohyal ™ linje giver mulighed for at kombinere 100% effektive aktive stoffer til mesoterapi i forhold til hudtype og hudens tilstand. Alle ingredienser er biokompatible og dette sikrer en høj tolerance og minimale bivirkninger:

 • mesohyal™ HYALURONIC
  DERMATOLOGICAL MOISTURISING AND REJUVENATION
 • mesohyal™ NCTC109
  INTENSIVE CELL BIOREVITALISATION
 • mesohyal™ VITAMIN C
  ANTIOXIDANT AND BRIGHTENING ACTION
 • mesohyal™ DMAE
  ELASTICITY AND FIRMNESS
 • mesohyal™ BIOTIN
  REACTIVATION OF EPIDERMAL CELL METABOLISM AND SCALP
 • mesohyal™ CARNITINE
  COMPACT CELLULITE. METABOLISM INCREASE
 • mesohyal™ ARTICHOKE
  FLACCID CELLULITE ASSOCIATED TO OVERWEIGHT
 • mesohyal™ MELILOT
  OEDEMATOUS CELLULITE WITH A VASCULAR COMPONENT
 • mesohyal™ ORGANIC SILICON
  SKIN TISSUE REGENERATION AND RESTRUCTURING