Stem Cell Line

25

Stem Cell Active Growth Factor

Cremen, som kombinerer virkning af plantestamceller med Epidermal Growth Factors.

Denne kombination giver mulighed for at opnå en intensiv forbedring af hudens struktur igennem en stimulering af cellernes funktioner indefra.
Stem Cell Active Growth Factor er baseret på den nyeste generation af ingredienser, som giver huden væsentlig hydrering og ernæring der bevarer hudens ungdommelige udseende.

EGF: Epidermal Growth Factors er små partikler af biologisk aktive proteiner, som spiller en stor rolle i cellernes regenerering. De hæmmer processen af cellernes oxidation, fjerner rynker og giver huden sin elasticitet, fasthed og vitalitet tilbage.

Stem Cell Serum Restructur Active

Ekstra koncentreret intensiv og omstrukturerende serum. Dets vigtigste ingredienser er ekstrakt af plante stamceller og NanoTech Stamceller, hvis mål er at reaktivere fornyelsesprocesser i hudens stamceller, samt at beskytte og stimulere hudens funktioner.
Med 10% koncentration af stamceller, er Stem Cell Serum Restructur Active en kraftig chokbehandling mod hudens nedbrydningsprocesser.
Stamcellerne danner en effektiv beskyttelses-barriere, takket være stimulering af hudens vigtige celler, som f.x fibroblaster og keratinocytter, der er ansvarlige for hudens foryngelse og vedligeholdelse.

Stem Cell NanoFiller Lip Contour

Området omkring læberne er et af de mest delikate i ansigtet. Det bliver specielt udtørret og sårbart over for påvirkninger udefra som overskydende sol, vind eller klimaanlæg. Med tiden mistes fylden, og udtryksrynker begynder at opstå på grund af gentagne mundbevægelser.
Stem Cell NanoFiller Lip Contour er den første filler, som er baseret på plante stamceller og hyaluronsyre specielt udviklet til behandling af sarte læbekonturer. Denne unikke kombination virker i sammenspil og giver dobbelt effekt:

  • Omstrukturering: plante stamceller stimulerer produktionen af kollagen og elastin, der er kendt for at forlænge cellernes liv.
  • Filler: hyaluronsyre fylder de mest følsomme områder ud, og kan støtte de nye celler.

Stem Cell Integrity Mask