Bi-sculpting solution

Intense regenerating, healing, cellulite and localised fat

It aims to achieve full remodelling of the silhouette, eliminating localised fat, cellulite and skin flaccidity by way of a process of vasodilatation and hyperemia which gives rise to an improvement in circulation and drainage of liquids and toxins and the degradation of the fatty cells by dint of the effect of the heat and the neocollagenesis which produces a reaffirming effect.

* Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.