Whitening Foam

 

Ultimate W+

Whitening foam //

Skummende creme, der afgifter huden i dybden, kan lysne hudfarven og skabe glød.

  • Rengør og renser huden i dybden og fjerner rester af make-up, døde hudceller og urenheder.
  • Opløser skånsomt de yderste hudlag
  • Fornyende og regulerende effekt på skællende hud og eksem.

Aktive stoffer:

  • Aloe vera: Beroligende, fugtighedsgivende og blegende egenskaber.
  • Glykolsyre og mælkesyre: Genopbyggende egenskaber.

* Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.