Whitening Cream

Ultimate W+

Whitening cream //

Blegende creme for en strålende hud og ensformig hudfarve.

  • Creme med blegende egenskaber.
  • kan reducere pigmentforandringernes farve, og lysne gradvist.
  • Kan forebygge dannelsen af fine rynker og udtrykslinjer.
  • Associeret med [meso]white complex® med udtræk fra karse (Lepidium sativum).

 

Aktive stoffer:

  • Ascobyl glucoside (Vitamin C): antioxidant – bleger – antiage effekt.

 

* Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.