Whitening Essence

Ultimate W+

Whitening essence//

Intensivt serum. Kan lysne hudfarven og formindske mørke pigmenteringer.

  •  Intensivt serum med blegende og antioxiderende effekt.
  • Kan forebygge og formindske mørke forandringer og fine rynker.
  • [meso]white complex® samt karse (Lepidium sativum) er skabt for at hæmme udviklingen af pigmentforandringer på celleniveau.
  • Ultra-let konsistens, som efterlader huden mat med en silkeblød fornemmelse.

Aktive stoffeer:

  •  Aloe vera: fugtende, blegende, beroligende.

 

* Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.