Whitening Spot Eraser

Ultimate W+

Whitening spot eraser//

Behandling af aldersbetingede og mørke pigmentforandringer.

  •  Ultra-koncentreret behandling med blegende virkning.
  • Lokal behandling af hyperpigmenteringer på ansigt, hals, decolleté og hænder.
  • [meso]white complex® kan formindske og fjerne intensiteten og størrelsen af mørke forandringer gradvist.

 

Aktive stoffer:

  • Karse (lepidium sativum): antioxidant – bleger – antiage virkning
  • Glykolsyre: kan accelerere cellegendannelse.
  • Retinol (A-vitamin): Antiaging – Anti-rynke effekt.

 

* Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.