Whitening Elixir

Ultimate W+

Whitening elixir//

Nutri-kosmetisk drik. Skabt til at blege og udjævne hudens tone indefra.

  •  Kan udjævne hudtonen og reducere mørke pletter.
  • Kan begrænse pigmentfrigivelsen i huden.
  • Beskytter mod daglige solskader.

Aktive stoffer:

  • Melbærris ekstrakt: blegende og de-pigmenterende virkning.
  • Bark ekstrakt fra fyrretræ (Pinus Pinaster): De-pigmentering, antioxidant og antiaging effekt.
  • Gallisk syre & lipoidsyre: kan hæmme udviklingen af pigmentforandringer. Antioxiderende egenskaber.

Pinus Pinaster behandling af pigmentforandringer

Standardiseret ekstrakt af barken på det franske maritime grantræ (Pinus Pinaster),  er anerkendt som et potent antioxidant. Tredive kvinder med pigmentpletter (melasma) deltog i en 30 dages klinisk test, hvor de indtog 75 mg. dagligt. Patienterne blev evalueret klinisk med parametre såsom ”the melasma area index”. Efter 30 dages behandling formindskedes melasma-områdets gennemsnitsstørrelse med 20,39-25,86 mm2

 Effektivitetsraten var 80%. Ingen bivirkninger var observeret. Blod- og urinprøver påviste ingen abnorme forandringer, og var inden for normalværdierne.

Pinus Pinaster ekstrakt behandling af solskadet hud

 En signifikant formindskelse af kliniske photoaging værdier (solskadet hud) blev i den kliniske test observeret både ved indtagelse af 100 mg dagligt og 40 mg dagligt af Pinus Pinaster bark ekstrakt. Der blev ligeledes demonstreret en signifikant reduktion af aldersbetingede pigmentpletter vha. hudfarve-måleinstrumenter.

Oral indtagelse af det franske Pinus Pinaster bark ekstrakt formindskede photoaging i ansigtet betydeligt.

Langsigtet indtagelse af Pinus Pinaster bark ekstrakt er sikkert, og kan for mange klienter forbedre udseendet af solskadet ansigtshud effektivt.

 

* Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.