!Frontpage Art2

Cosmelan® Depigmentation Treatment.

Cosmelan Depigmentation behandlingen fjerner hyperpigmentering af huden og sigter mod stor effektivitet og en høj sikkerhedmargin. Behandlingen kan bl.a. eliminere: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelan mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.
Anvendes for alle hudtyper – inkl. mørk hud og tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger.

Læs mere her…

* Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.