!Frontpage Art3

Treatments of medical use

mesohyal ™ er det bredeste program med CE mærke fra mesoestetic® til mesoterapi for ansigt og krop. Anvendes til korrektion af hudens skønhedsfejl, cellulite og strækmærker.

mesohyal ™ linje giver mulighed for at kombinere effektive aktive stoffer til mesoterapi i forhold til hudtype og hudens tilstand. Alle ingredienser er biokompatible og sigter mod en høj tolerance og minimale bivirkninger:

 • mesohyal™ HYALURONIC
  DERMATOLOGICAL MOISTURISING AND REJUVENATION
 • mesohyal™ NCTC109
  INTENSIVE CELL BIOREVITALISATION
 • mesohyal™ VITAMIN C
  ANTIOXIDANT AND BRIGHTENING ACTION
 • mesohyal™ DMAE
  ELASTICITY AND FIRMNESS
 • mesohyal™ BIOTIN
  REACTIVATION OF EPIDERMAL CELL METABOLISM AND SCALP
 • mesohyal™ CARNITINE
  COMPACT CELLULITE. METABOLISM INCREASE
 • mesohyal™ ARTICHOKE
  FLACCID CELLULITE ASSOCIATED TO OVERWEIGHT
 • mesohyal™ MELILOT
  OEDEMATOUS CELLULITE WITH A VASCULAR COMPONENT
 • mesohyal™ ORGANIC SILICON
  SKIN TISSUE REGENERATION AND RESTRUCTURING

* Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.