om mesoestetic®

Mesoestetic Pharma Group består af to store farmaceutiske produktionscentre samt et forskningslaboratorium beliggende ved Barcelona.


Med sine over 30 års erfaringer er mesoestetic® Labratories førende specialister i udvikling af produkter til medicinsk behandling og hudpleje. Deres hudplejeprogrammer er de mest teknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger, som findes i dag – både til professionelle behandlinger og vedligeholdelses behandlinger hjemme. Alle produkter er baseret på lægelig medicinsk videnskab og egen farmaceutisk produktion.


mesoestetic® medicinsk kosmetik indebærer nye revolutionerende metoder og anbefales af professionelle dermatologer og førende klinikker verden over i 82 lande.

 

Mesoestetic programmer og produkter bliver kontrolleret efter de strengeste kvalitetsstandarder på verdensplan. Virksomheden har fået tildelt de mest kendte certifikater i produktionen af kosmetiske, farmaceutiske og helse produkter:

ISO 9001:2008 Cosmetic Products
Standards on the Correct Manufacture of Medications
ISO 9001:2008 Medical Device
ISO 13485:2003 Medical Device
CE Marking for Medical Devices

det sker

Træningskursus forår 2016 (January 28, 2016) - Træningskursus i acnelan, cosmelan og mesoeclat peel (forår 2016)
Mesoestetic begynder at producere fillers. (March 30, 2015) - Mesoestetic begynder at producere fillers (som vi starter at sende marketingsmaterialer slutning i april) og vi præsentere disse avancerede produkter i juni.