Depigmentation: Cosmelan pack

Cosmelan® Depigmentation Treatment – pack- Super effektiv behandling mod pigmentforandringer uden brug af laser – også for mørke hudtyper.
Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsagerne til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatoriske pigmentforandringer.Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage.Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker verden over i 64 lande. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin.Behandlingen eliminerer bl.a..: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

FORDELE
Cosmelan® Depigmentation behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

  • Kan bruges til alle typer pigmentering: melasma, solskader, pigmentering efter acne, medicin og fregner.
  • Fjerner pigmenteringen hurtigt og nemt
  • Anvendes til alle hudtyper, inkl. mørke hudtyper
  • Let peeling giver foryngende og udglattende effekt
  • Meget effektiv til behandling af acne problemer
  • Reducerer acne ar
  • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren
  • Indeholder ikke Hydraquinon
  • Høj sikkerhedsmargin
  • Fjerner pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger

RESULTATER
I 99% af tilfældene forsvinder pletterne og det giver forbedringer på 95%.

Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan man observere en mærkbar betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter en 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat, pletterne bliver reduceret og huden får sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt reducerer Cosmelan tagl-og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til acneplaget hud med pigmenteringer.

BEHANDLING:
Trin 1 – på klinikken
Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”
Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme)

Vedligeholdelses produktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2 medicinsk produkt anvendes flere gang dagligt og forsættes i flere måneder, selv om pletterne er fjernet: det har forebyggende virkning og for at minimere risiko for at pletterne kommer tilbage.

VIGTIGT! Behandlingen laves på klinikken og din behandler vil forklare hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, det er vigtigt at følge præcis behandlerens råd for at undgå bivirkninger.

Cosmelan 2 skal bruges som vedligeholdelses creme helt op til 1 år.