Sådan slipper du af med cellulite: Tips og behandling - mesoestetic.dk

Sådan slipper du af med cellulite: Tips og behandling

Cellulite – et ord mange af os gerne vil undgå, men som desværre rammer de fleste på et eller andet tidspunkt i livet. Heldigvis er der råd at hente, hvis du vil bekæmpe de små buler og huller, der kan opstå på huden.

Herunder guider vi dig igennem, hvad cellulite egentlig er, hvilke typer der findes, hvad der forårsager det, og ikke mindst, hvordan du kan komme det til livs.

 

Hvad er cellulite?

Cellulite, ofte beskrevet som "appelsinhud", er en tilstand, hvor huden fremstår med små buler og fordybninger. Disse ujævnheder skyldes, at fedtceller skubber op mod huden, mens bindevævet trækker nedad.

Selvom cellulite kan opfattes som et kosmetisk problem, er det hverken farligt eller et tegn på dårlig sundhed. Det er en helt naturlig tilstand, som mange kvinder (og også nogle mænd) oplever i løbet af livet.

 

Typer af cellulite

Der findes forskellige typer af cellulite, afhængig af dens udseende og hvor den er placeret på kroppen:

 1. Blød cellulite: Denne type er oftest lokaliseret på overarme og ben og kan have en geléagtig konsistens. Den ses oftest, når huden bevæges eller presses.
 2. Hård cellulite: Den er mere fast i konsistensen og er oftest lokaliseret på hofter og balder. Denne type er mere tydelig, uanset om huden bevæges eller ej.
 3. Ødematøs cellulite: Denne type er sjældnere og opstår ofte som følge af væskeophobninger.

Det er essentielt at starte behandling af cellulite, så snart de første indikationer viser sig. Jo tidligere det behandles, desto nemmere er det at håndtere, hvilket resulterer i forbedrede resultater.

 

Hvorfor får man cellulite (appelsinhud)?

For at forstå, hvordan du bekæmper cellulite, er det essentielt at kende til de faktorer, både fra kroppens indre og ydre, der kan medføre dets fremkomst:

Interne påvirkninger

 • Hormonelle ændringer: Cellulite kan ofte træde frem i livsfaser som puberteten, graviditeten eller overgangsalderen. Dog er østrogener ikke de eneste hormoner, der spiller en rolle. Hormoner som insulin, skjoldbruskkirtelhormoner og katekolaminer kan ligeledes være medvirkende.
 • Etnisk baggrund: Cellulite synes at være mere fremtrædende blandt kaukasiske kvinder end hos kvinder af asiatisk oprindelse.
 • Aldring: Med tiden mister huden sin elasticitet, hvilket øger risikoen for cellulite, især mellem alderen 25 og 35. Andre interne faktorer kan inkludere problemer med blodkar og lymfesystemet, adipocyters naturlige struktur, og ændringer i den ekstracellulære matrix (ECM).

Eksterne påvirkninger

 • Inaktiv livsførelse: En stillesiddende hverdag kan medføre nedsat blodcirkulation og svækkelser i vævets struktur, da vævet ikke modtager tilstrækkeligt blod og næringsstoffer.
 • Kost: Et fødeindtag rigt på salt, sukker, mættede fedtstoffer og kraftigt forarbejdede fødevarer kan fremme cellulites udvikling.
 • Stress: Stresshormonet cortisol kan forværre situationen ved at støtte fedt- og væskeakkumulering i kroppen.

 

Sådan slipper du af med cellulite: Anbefalinger

At bekæmpe cellulite kræver en kombination af forskellige tiltag:

 • Kost: En sund og balanceret kost kan hjælpe med at holde vægten nede og derved reducere fedtdepoterne under huden. Desuden kan en kost rig på antioxidanter, som findes i frugt og grøntsager, forbedre hudens tekstur og elasticitet.
 • Motion: Regelmæssig motion, især styrketræning, kan styrke musklerne under fedtlaget, hvilket kan gøre huden mere glat.
 • Massage: Nogle hævder, at massage kan hjælpe med at øge blodcirkulationen og fjerne toksiner, hvilket kan reducere cellulite.
 • Professionelle behandlinger: Der findes flere professionelle behandlinger som laserterapi, kryolipolyse (fryser fedtceller) eller radiofrekvens, der kan reducere udseendet af cellulite.

Markedet byder på også diverse overfladebehandlinger rettet mod cellulite.

Mesoestetic bodyshock® er en specieldesignet behandling, som er tilpasset til korrigering af kropskonturer og til direkte håndtering af problemområderne.

Gennem en unik blanding af stimulerende stoffer og målrettede massageprocedurer kan denne behandling yde den mest effektive indsats mod alle tre cellulitevarianter.

Dette skyldes dens specielle sammensætning, der er rig på aktive stoffer og unikke leveringsmetoder.

cellulite behandling

Cellulite Behandling hos Mesoestetic

Når det kommer til hudproblemer, er cellulite en af de mest almindelige udfordringer, der påvirker kvinder i alle aldre og baggrunde. Den frygtede "appelsinhud" kan opstå på lårene, balderne og maven og kan have en negativ indvirkning på ens selvværd og selvtillid.

Heldigvis er der håb og effektive løsninger at finde, og hos Mesoestetic er vi stolte af at tilbyde cellulite behandlinger, der kan hjælpe med at reducere og mindske synligheden af dette almindelige problem.

 

Cellulite behandling

Mesoestetic cellulite behandlinger er udviklet med henblik på at målrette de underliggende årsager til cellulite og forbedre hudens elasticitet. Vores behandlinger kombinerer avancerede teknologier og klinisk dokumenterede ingredienser for at opnå de bedst mulige resultater.

Her er en nærmere kig på, hvordan vores cellulite behandlinger fungerer:

Styrkelse af hudens elasticitet

En af de primære årsager til cellulite er tabet af hudens elasticitet over tid. Vores behandlinger indeholder aktive ingredienser, der arbejder på at genoprette og styrke hudens elasticitet. Dette bidrager til at glatte huden og reducere buler og fordybninger.

Reducerer fedtdepoter

Vores behandlinger indeholder ingredienser, der målrettet arbejder på at nedbryde fedtceller i det behandlede område. Dette resulterer i en glattere hudtekstur og mindre synlig cellulite.

Forbedrer blodcirkulationen

Ved at forbedre blodcirkulationen i det behandlede område hjælper vores behandlinger med at fjerne toksiner og overskydende væske, der kan bidrage til cellulite. En forbedret blodcirkulation giver også huden et sundere udseende.

Fremmer kollagenproduktion 

Kollagen er afgørende for hudens struktur og elasticitet. Vores behandlinger fremmer produktionen af kollagen, hvilket giver huden et fastere og mere ungdommeligt udseende.

 

Behandlingsområder og resultater

Mesoestetic cellulite behandlinger kan målrettes mod forskellige områder af kroppen, herunder lår, balder og mave. Resultaterne kan variere fra person til person, men mange af vores klienter har oplevet en betydelig reduktion i synligheden af cellulite og en forbedring af hudens glathed og fasthed.

 

Forebyggelse af appelsinhud med sund livsstil

Selvom cellulite behandlinger kan være yderst effektive, er det vigtigt at huske, at vedligeholdelse af en sund livsstil er nøglen til at forhindre fremtidig cellulite.

Her er nogle sunde vaner, du kan inkorporere i din daglige rutine:

 • Sund kost: En kost rig på friske frugter, grøntsager og fuldkorn kan hjælpe med at opretholde en sund vægt og forbedre hudens udseende. Undgå overdreven forbrug af salt, sukker og forarbejdede fødevarer.

 • Regelmæssig motion: Integrer regelmæssig motion i din rutine, især styrketræning, da det kan styrke musklerne under huden og forbedre hudens tekstur.

 • Hydrering: Drik tilstrækkeligt med vand for at opretholde hudens hydrering og elasticitet.

 • Stresshåndtering: Praksis af stressreducerende teknikker som meditation eller yoga kan hjælpe med at holde cortisolniveauerne nede.

Hos Mesoestetic forstår vi, hvor vigtig sund hud er for din selvtillid og velvære. Vores cellulite behandling er designet til at give dig de bedste resultater og hjælpe dig med at føle dig mere selvsikker i din egen hud.

Med en sund livsstil og vores effektive behandlinger kan du tage skridt mod at reducere synligheden af cellulite og opnå den smukke hud, du fortjener.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores cellulite behandlinger, og hvordan de kan hjælpe dig.