acnelan behandling

Acnelan er en professionel medicinsk-kosmetisk behandling som er udviklet med det primære fokus at behandle alle stadier af akne.

Book behandling

Acnelan behandling hos Mesoestetic Danmark

Vi er den eneste officielle distributør af Mesoestetic i Danmark, og vi tilbyder den effektive Acnelan behandling til personer, der ønsker at komme akne udsat hud til livs. Vores ekspertise og detaljeorienterede tilgang sikrer synlige resultater. Acnelan peeling fra Mesoestetic er den mest effektive peeling til behandling af akne, som findes på markedet i dag. Det dræber aknebakterier, udjævner huden, reducerer røde ar efter akne og optimerer hudens struktur. Vores professionelle Acnelan behandling giver resultater allerede efter første behandling.

Book en tid eller kontakt os for at høre mere om vores professionelle Acnelan behandling.

Book behandling

Før & efter en acnelan behandling

Før

EFTER

Vores kunder anbefaler mesoestetic

Har købt deres hud produkter - og sikke en kvalitet! Kæmpe anbefaling.

Olivia Nyholm

Det har været den bedste beslutning for mig at starte et forløb op hos Mesoestetic og bruge deres produkter.

Josefine Fauerholdt

Jeg kan godt lide kvaliteten af produkterne. Min kone elsker dem også.

Ovidiu Ghimis

Så dygtige! Kan kun varmt anbefale dem. Jeg følte jeg var i så gode hænder.

Marva Khorami

Meget professionel behandling og super gode og effektive produkter. Vil helt klart anbefale alle at komme her.

Sofie Kamenjuk

Book en gratis konsultation

Hvis du er i tvivl om hvilken mesoestetic behandling der er den rette for dig, så hjælper vi dig gerne. Konsultationen er altid gratis.

Book nu

Hvad er acnelan behandling

Acnelan-behandling er en professionel og effektiv behandling til reduktion af akne og akne-ar. Behandlingen udføres af den eneste officielle distributør af Mesoestetic i
Danmark. Acnelan-behandlingen er designet til at bekæmpe årsagerne til akne, såsom overskydende talgproduktion og bakterier, samtidig med at den reducerer
ynlige ar og urenheder. Resultaterne er synlige allerede efter første behandling, og en serie af behandlinger kan forbedre hudens struktur og udseende betydeligt. Vores professionelle og erfarne team vil sørge for at tilpasse behandlingen til dine individuelle behov og sikre de bedste resultater for dig.

Book behandling

Sådan virker acnelan behandlingen

Behandlingen består af to trin.

Trin 1: Behandling i klinikken: Her får du en dybdegående rens af huden, så produktet kan trænge
ind i din hud og tage effekt.

Trin 2: Hjemmebehandling: Efter behandlingen i klinikken, vil vi instruere dig i, hvordan du anvender produkterne fra Mesoestetic Acne Solution korrekt tderhjemme.

Book behandling

Før en acnelan behandling

Før du kan modtage acnelan behandling hos Mesoestetic Danmark, er det nødvendigt, at du
først får foretaget en konsultation i vores klinik. Under denne konsultation vil vi foretage en grundig analyse af din hud og vurdere dine individuelle behov. På baggrund af denne vurdering vil vi udarbejde en personlig behandlingsplan, der er skræddersyet til dine specifikke behov og situation.

Book behandling

Fordele ved acnelan

• mindsker talgproduktionen
• kontrollerer bakteriedannelsen
• mindsker rødme og hævelse
• forbedrer hudens tekstur
• lysner post-akne hyperpigmentering.

Book behandling
Hurtigt kig
acne one
Normal pris
279,00 kr
Normal pris
Udsalgspris
279,00 kr
Hurtigt kig
imperfection control
Normal pris
279,00 kr
Normal pris
Udsalgspris
279,00 kr
Hurtigt kig
pure renewing mask
Normal pris
309,00 kr
Normal pris
Udsalgspris
309,00 kr
Hurtigt kig
purifiying mousse
Normal pris
269,00 kr
Normal pris
Udsalgspris
269,00 kr

vi anbefaler

acnelan favoritter

Tilføj til kurv
279,00 kr
279,00 kr
Tilføj til kurv
279,00 kr
279,00 kr
Tilføj til kurv
309,00 kr
309,00 kr
Tilføj til kurv
269,00 kr
269,00 kr

Andre populære mesoestetic behandlinger

acnelan behandling

Reducer akne med Acnelan behandling

Acnelan er en dybtgående behandling, der er designet til at bekæmpe de underliggende årsager til akne. Behandlingen er baseret på en kombination af aktive ingredienser, herunder salicylsyre, azelainsyre og mandelsyre, der arbejder sammen for at rense porerne, mindske inflammation og reducere overproduktionen af talg.

Vores acnelan behandling er skræddersyet til hver enkelt kundes specifikke behov og omfatter en grundig hudanalyse, der hjælper os med at identificere de underliggende årsager til dine akne. Vi starter behandlingen med en dybderensning af huden, efterfulgt af en peeling, der fjerner døde hudceller og forbereder huden til de aktive ingredienser i acnelan.

Efter peelingen påfører vi Acnelan masken på huden, som dybdegående vil bekæmpe bakterier og reducere inflammation. Behandlingen afsluttes med en beroligende serum og fugtighedscreme, der hjælper med at genopbygge hudens barriere og beskytte mod yderligere udbrud.

Vores professionelle Acnelan behandling er ikke kun effektiv til behandling af akne og akne-ar, men den kan også forbedre hudens tekstur, tone og glød.

Book en tid eller kontakt os i dag for at høre mere om vores Acnelan behandling og start din rejse mod en smuk og sund hud.

Hvordan foregår acnelan behandling

Acnelan behandling er en unik tretrins behandling, der er udviklet til at bekæmpe de forskellige årsager til akne og forbedre hudens generelle sundhed. Først og fremmest vil vores specialuddannede behandlere evaluere din hudtype og tilstand for at fastlægge den mest effektive behandlingsplan for dig.

Behandlingen består af en kombination af kemiske peeling, masker og aktive ingredienser, der arbejder sammen for at fjerne overskydende olie og bakterier fra din hud, forbedre hudens tekstur og reducere akne ar og uren hud.

Den første del af behandlingen er kemisk peeling, hvor en særlig blanding af syrer påføres på huden for at fjerne døde hudceller og øge cellefornyelsen. Dette vil hjælpe med at reducere udseendet af akne ar og forbedre hudens tone og tekstur.

Derefter vil vores behandlere påføre en kølende maske, der indeholder aktive ingredienser, der bekæmper rødme og irritation.

Behandlingen afsluttes med en beroligende serum og en fugtighedscreme, der hjælper med at genopbygge hudens barriere og beskytte mod yderligere udbrud.

Vores specialuddannede behandlere vil sørge for, at du får den bedst mulige behandling, der er skræddersyet til dine behov og ønsker.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores acnelan behandling og book en tid for at starte din rejse mod en sund og smuk hud.

Sådan virker behandlingen

Vi er den eneste officielle distributør af Mesoestetic i Danmark og specialiserer sig i at udføre acnelan behandlinger med synlige resultater. Vi benytter os af det innovative m. acne complex, som er en unik kombination af aktive substanser, der effektivt bekæmper de forskellige faktorer, der forårsager akne og bumser. Vores behandling er en effektiv blanding af en intensiv, professionel klinikbehandling samt en komplet medicinsk serie af acnelan produkter. Vi er eksperter på området og lægger stor vægt på detaljerne i vores behandlinger.

Selve behandlingen med acnelan

Før din første acnelan behandling, anbefaler vi, at du forbereder din hud i 14 dage ved at anvende hjemmepleje produkter, som kan købes under din indledende konsultation i vores klik.

For milde til moderate tilfælde af akne anbefaler vi op til 3 behandlinger, mens sværere tilfælde kræver op til 6 behandlinger. Det er vigtigt, at der er mindst 3 uger mellem hver behandling på klinikken. Vores acnelan behandling har vist synlige resultater i forhold til at reducere udseendet af akne ar.

Gør acnelan behandling ondt?

Behandlingen i sig selv gør ikke som sådan ondt. Du vil dog kunne mærke en varme og en prikken i huden.

Efter acnelan behandlingen  

Ca. 6 uger efter behandlingen med acnelan, vil du begynde at kunne se resultater. Her er det vigtigt, at du undgår direkte sol, svømmehal og andre former for høj varme på huden.

Hvor ofte skal man gentage behandling med acnelan?

Vi anbefaler, at du vedligeholder din acnelan behandling hver 3. måned. Det afhænger dog helt af, hvor slemt akne du har.

Ofte stillede spørgsmål | Acnelan behandling

Er acnelan effektiv?

Vellykkede kliniske forsøg og behandling af mange alvorlige aknepatienter har vist, at Acnelan er den mest effektive og sikre løsning til behandling af svær akne.

Hvilke bivirkninger kan forekomme ved acnelan?

Forventede bivirkninger:

  • Følsomhed af huden.
  • Hævelse og moderat rødme.
  • Svidende og let ubehag under behandlingen.
  • Afskalning/afskalning af ansigtet 3-5 dage efter.

Er acnelan permanent?

Udover at kontrollere akne og fjerne bumser, fungerer Acnelan effektivt som et hudfornyelsessystem for at give en permanent løsning på akne-hudsygdommen. Hvert trin i Acnelan-processen er afgørende for at behandle hudtilstanden, inklusive hjemmeplejebehandlingen.

Hvilke aktive ingredienser er der i acnelan?

Formlen indeholder salicylsyre, mandelsyre og natriumlepargilat, som kombineret med det eksklusive bexaretinylkompleks har en unik synergistisk virkning, der producerer dybderens og omfattende fornyelse af akneudsat og seborrheisk hud.

Hvor mange acnelan behandlinger skal man have?

Vi anbefaler 3-6 behandlinger, dette kommer an på den enkeltes patients udgangspunkt.

Må acnelan laves på gravide?

Nej behandlingen må ikke udføres på gravide eller kvinder som ammer.

Hvor hurtigt ser jeg resultater med acnelan?

Allerede efter første behandling vil man kunne se en forbedring på hudens generelle tilstand.