mesoéclat behandling

mesoéclat behandlingen giver øjeblikkelige resultater og forsyner huden med stærkt opstrammende og fugtgivende ingredienser.

Book behandling

Mesoéclat behandling | Få en sund og opstrammet hud

Opnå en ungdommelig glød med vores mesoéclat behandling. Vores uddannede behandlere er specialister i at behandle tør og uren hud ved hjælp af den effektive Mesoéclat-teknologi. Med denne opstrammende og stærk regenererende behandling, vil du opleve en opstrammet og forbedret hudtekstur. Book en behandling
allerede i dag.

Book behandling

Før & efter en mesoéclat behandling

FØR

EFTER

Vores kunder anbefaler mesoestetic

Har købt deres hud produkter - og sikke en kvalitet! Kæmpe anbefaling.

Olivia Nyholm

Det har været den bedste beslutning for mig at starte et forløb op hos Mesoestetic og bruge deres produkter.

Josefine Fauerholdt

Jeg kan godt lide kvaliteten af produkterne. Min kone elsker dem også.

Ovidiu Ghimis

Så dygtige! Kan kun varmt anbefale dem. Jeg følte jeg var i så gode hænder.

Marva Khorami

Meget professionel behandling og super gode og effektive produkter. Vil helt klart anbefale alle at komme her.

Sofie Kamenjuk

Book en gratis konsultation

Hvis du er i tvivl om hvilken mesoestetic behandling der er den rette for dig, så hjælper vi dig gerne. Konsultationen er altid gratis.

Book nu

Hvad er mesoéclat behandling?

Mesoéclat behandling er en effektiv anti age behandling, der reducerer synlige tegn på aldring og giver huden en ungdommelig glød. Behandlingen består af en kemisk peeling efterfulgt af en koncentreret ampul, som indeholder antioxidante ingredienser, der er fugtgivende og opstrammer huden. Ved at stimulere produktionen af kollagen og elastin i huden, øger Mesoéclat behandling hudens naturlige evne til at regenerere sig selv.

Book behandling

Hvordan virker mesoéclat behandling?

Mesoéclat behandling er en effektiv anti-age behandling, der stimulerer kollagenproduktionen i huden og reducerer synligheden af fine linjer og rynker. Behandlingen fjerner også døde hudceller og urenheder, hvilket gør huden mere glødende og ungdommelig. Ampullerne indeholder antioxidant egenskaber, som beskytter huden mod aldring.

Book behandling

Hvem kan få mesoéclat behandling?

Personer med normal, tør eller uren hud, samt personer der ønsker en opstramning af huden, kan få Mesoéclat behandling. Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder. Med vores anti-age behandling kan du også reducere aldringstegn og beskytte din hud mod skader fra frie radikaler takket være antioxidant ampuller.

Book behandling

Fordele ved mesoéclat

• Stimulerer kollagenproduktionen i huden 
• Fjerner døde hudceller og urenheder i grovporet hud 
• Reducerer synligheden af fine linjer og rynker 
• Beskytter huden mod aldring med antioxidant egenskaber   
• Stimulerer hudens defensive mekanismer 
• Velegnet til alle køn 
• Reducer aldringstegn og trist grå hud 
• Beskytter mod frie radikaler og styrker hudens vitalitet

Book Behandling
Hurtigt kig
mesoéclat® cream
Normal pris
1.389,00 kr
Normal pris
Udsalgspris
1.389,00 kr
Hurtigt kig
antiaging flash ampoules
Normal pris
429,00 kr
Normal pris
Udsalgspris
429,00 kr
Hurtigt kig
mesoprotech® light water antiaging veil 50+
Normal pris
369,00 kr
Normal pris
Udsalgspris
369,00 kr
Hurtigt kig
age element® anti-wrinkle cream
Normal pris
709,00 kr
Normal pris
Udsalgspris
709,00 kr
Hurtigt kig
ha densimatrix
Normal pris
659,00 kr
Normal pris
Udsalgspris
659,00 kr

vi anbefalder

mesoéclat favoritter

Tilføj til kurv
1.389,00 kr
1.389,00 kr
Tilføj til kurv
429,00 kr
429,00 kr
369,00 kr
369,00 kr
709,00 kr
709,00 kr
Tilføj til kurv
659,00 kr
659,00 kr

Andre populære mesoestetic behandlinger

mesoéclat behandling

Fordele ved Mesoéclat behandling

Mesoéclat behandling er en effektiv løsning for folk med tør og uren hud, der ønsker at opnå en ungdommelig glød. Behandlingen kan hjælpe med at stramme huden op samt reducere synlige fine linjer og rynker. Udover dette kan mesoéclat behandling også forbedre hudens tekstur og glød, hvilket giver et mere ensartet resultat. Vores uddannede behandlere hos Mesoestetic Danmark tilbyder denne professionelle service som officiel distributør af Mesoestetic i Danmark, så du kan få den bedste oplevelse og resultater i vores klinik.

Metoden kan laves på personer med normal, tør eller uren hud, der ønsker at give hudens elasticitet og udseende et løft. Vores uddannede behandlere hos Mesoestetic Danmark tilpasser hver session efter den enkelte persons unikke behov og ønsker for resultatet. Med vores Mesoéclat behandlinger kan du opnå en flottere udstråling samt reducere synlige rynker og linjer i ansigtet.

Opstramning af huden

Mesoéclat behandlingen er en effektiv måde at opstramme hudens elasticitet og reducere slaphed i ansigtet. Ved stimulering af kollagenproduktionen, kan du opnå en ungdommelig glød og forbedret udseende på din hud. Behandlingen er velegnet til folk med tør og uren hud, der ønsker at forynge deres udseende og tage kampen op mod aldring.

Vores mesoéclat behandling inkluderer også følgende fordele:

  • Forbedring af blodcirkulationen i huden
  • Reducering af solskader og pigmentpletter
  • Fjernelse af døde hudceller

Kombineret vil disse faktorer give dig et mere ensartet udseende på din hud, samtidig med at den fremstår yngre og mere strålende end nogensinde før.

Reducering af fine linjer og rynker

Øget cellefornyelse hjælper med at reducere fine linjer og rynker, hvilket gør huden mere ungdommelig. Mesoéclat behandlingen er designet til at forbedre hudens struktur og give den en sund glød. Behandlingen mindsker også dybden på rynkerne, så du kan se yngre ud.

Forbedring af hudens tekstur og glød

Vores Mesoéclat behandling er designet til at forbedre hudens tekstur og glød. Ved at fjerne døde hudceller og urenheder, øger vi blodcirkulationen i ansigtet. Dette resulterer i en mere jævn teint og en ungdommelig glød.

Vores Mesoéclat behandling er ideel til folk med tør eller uren hud, der ønsker en opstramning. Kontakt os nu for at lære mere om denne effektive behandling!

Hvordan foregår en Mesoéclat behandling?

Mesoéclat er en yderst effektiv behandling i kampen mod aldring. Behandlingen består af fem trin, hvor huden renses og derefter påføres en aktiv peeling og en Mesoéclat ampul. Behandlingen afsluttes med kølende og beroligende maske som genopretter fugtniveauet i huden. Hos Mesoestetic Danmark tilbyder vores uddannede behandlere denne professionelle og effektive behandling til alle hudtyper og dem der ønsker at forbedre hudens udseende.

Trin 1: Rensning af huden

For at opnå de bedste resultater med Mesoéclat behandlingen, er det vigtigt at starte med en grundig afrensning af huden. Her fjernes alle spor af makeup og snavs fra ansigtet ved hjælp af et mildt renseprodukt. Herefter bruges en renselotion til at rense huden grundigt, så den er klar til behandling. Til sidst afsluttes der altid med en toner for at fjerne eventuelle rester og give huden ekstra pleje.

Trin 2: Aktiv peeling - påføring af mesoéclat ampul

Før Mesoéclat peelingen påføres, er det vigtigt at undersøge din hudtype for at sikre den bedste behandling. Derefter påføres peelingen jævnt i hele ansigtet, hvorefter den absorberes helt ind i huden. Dette vil hjælpe med at fjerne døde hudceller og fremme cellefornyelse.

Trin 3: Påføring af mesoéclat ampul

Efter peelingen påføres en mesoéclat ampul som indeholder nærende og opstrammende aktive ingredienser. Ampullen har en øjeblikkelig virkning på fine linjer og rynker samt efterlader huden glat og opstrammet med en fornyet glød.

Trin 4: Beroligende maske

Efter peelingen påføres en beroligende maske for at mindske rødme og irritation. Masken vil dække hele området fra kindbenene til pandebrasken. Her vil den sidde i ca. femten minutter eller mere.

Trin 5: Afsluttende behandling

Efter afslutningen af Mesoéclat behandlingen, er det vigtigt at beskytte og pleje huden. Brug en fugtighedscreme rig på antioxidanter for at øge hudens elasticitet og reducere fine linjer. Undgå eksponering for sollys de første par dage efter behandlingen, da huden kan være sart og følsom. Derefter anbefales brugen af en bredspektret solcreme for at beskytte huden mod yderligere skade fra UV-stråler. Med disse simple trin vil du opnå den ungdommelige glød du ønsker, samtidig med optimal beskyttelse til din hud.

Efter mesoéclat behandling

Efter en Mesoéclat behandling vil din hud føles mere opstrammet og ungdommelig. Behandlingen kan reducere fine linjer, rynker og pigmentpletter samt forbedre hudens tekstur. Det er normalt at opleve en let rødme på området efter behandlingen, men dette aftager typisk inden for et par timer.

Det er vigtigt at pleje din hud efter en Mesoéclat behandling med gode produkter tilpasset din huds behov. Vi anbefaler produkter fra vores Age Element serie, som er specielt udviklet til at opretholde resultaterne af din behandling og give dig den bedste effekt. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning i plejen af din hud, er vores uddannede behandlere altid klar til at hjælpe dig videre.

Book din mesoéclat behandling i dag

Få en frisk, ungdommelig glød med vores Mesoéclat behandling. Hvis du ønsker at opstramme og forynge din hud, så book en tid hos os i dag. Vores professionelle team af specialister vil give dig den bedste behandling og sikre et fantastisk resultat hver gang.

Ofte stillede spørgsmål | mesoéclat behandling

Hvem kan få mesoéclat?

Behandligen kan udføres på alle hudtyper og men specielt dem som ønsker en glattere, friskere og mere opstrammet hud.

Hvor hurtigt ser man resultater med mesoéclat?

Mesoéclat giver synlige resultater fra første behandling, men for at opnå den bedste effekt på dybe rynker og ujævn hudstruktur anbefaler vi 3-5 behandlinger.

Hvor længe skal der gå imellem hver mesoéclat behandling?

For de optimale resultater anbefaler vi 14 dages interval imellem behandlingerne.

Er der nogle bivirkninger ved mesoéclat?

Der kan opstå let rødme som aftager i løbet af et par timer. Hos nogle vil der komme en let afskalning af de tørre og døde hudceller på 3 dagen.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter mesoéclat?

Det er vigtigt at bruge høj solfaktor 50+ efter alle typer af kemiske peelinger da huden bliver mere sensitiv overfor sollys og eksponeret for hyperpigmentering.