Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling - mesoestetic.dk

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling

På vores klinik på Nordre Frihavnsgade 31 tilbyder vi en række medicinske hudplejebehandlinger, som er udført af vores certificerede mesoestetic behandlere. Disse behandlinger er designet til at tackle specifikke hudproblemer og forbedre den generelle hudtilstand.

Se vores ansigtsbehandlinger her

En af vores mest populære behandlinger er Cosmelan, som er en effektiv behandling mod pigmentforandringer og solskader. Fjerner op til 95% af pigmentpletter og giver huden en komplet fornyelse.

Acnelan er en anden populær behandling, der er designet til at tackle acne og reducere ar og rødme.

Mesoeclat er en anti-aging behandling, der hjælper med at reducere fine linjer og rynker, samt forbedre hudens elasticitet og tekstur. Mesoéclat er også kendt som ”Red carpet peeling” da den er perfekt inden et arrangement da hun vil synes frisk, klar og glødende lige efter behandlingen.

 Eyecon er en øjenbehandling, der er designet til at tackle tegn på aldring omkring øjnene, såsom mørke rande, poser og rynker. Frugtsyre er en kemisk peeling, der hjælper med at exfoliere døde hudceller og fremme cellefornyelsen, hvilket resulterer i en jævnere og mere glødende hud.

Microneedling er en procedure, hvor fine nåle bruges til at punktere huden, hvilket hjælper med at øge kollagenproduktionen og forbedre hudens tekstur og elasticitet.

Age element er en 100% skræddersyet anti-aging ansigtsbehandling, der hjælper med at forbedre hudens tekstur, elasticitet og tone.

Vi tilbyder også en gratis hudanalyse, hvor vores certificerede behandlere kan hjælpe dig med at identificere dine specifikke behov og anbefale den mest passende behandling for dig. Vores klinik er åben alle dage fra kl. 10-18, og vi tilbyder også weekendåbning efter aftale. Book din tid nu og oplev en sundere og mere glødende hud.

Book din behandling her