Bliv forhandler af mesoestetic ®

Som indehaver af en klinik kan du forhandle mesoestetic® produkter samt udføre professionelle mesoestetic® behandlinger.

Der er en række krav samt andre specifikationer som skal være udfyldt for, at man kan blive officiel forhandler af mesoestetic®.

Vi er her for at hjælpe dig igennem hele processen samt give dig den rette vejledning. Vi tror på godt samarbejde og bistår dig ved opstart, oplæring, vidensdeling, undervisning i produkt- og behandlingskendskab samt med den generelle branding og det kommercielle.

Der afholdes løbende officielle mesoestetic® kurser samt andre events. For at opnå den komplette viden er nogle kurser nødvendige og understøttes med certificeringer. Som officiel distributør af mesoestetic® kan vi også tilbyde dig presse- og billedmateriale.

For at høre nærmere om mulighederne omkring ovenstående bedes henvendelse rettes til os på mail: kontakt@mesoestetic.dk. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

Bliv Mesoestetic forhandler

Hvis du er i tvivl om hvilken mesoestetic behandling der er den rette for dig, så hjælper vi dig gerne. Konsultationen er altid gratis.

Ansøg om at blive forhandler

Mesoestetic Danmark

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.